Välkommen att anmäla dig till Building Sustainability 2021

Anmäl dig här!

Building Sustainability 2021 går av stapeln på Stockholm Waterfront och i en digital plattform den 30 november till 1 december.

Oavsett om du väljer att delta på plats* eller digitalt får du möjlighet att under två dagar ta del av intressanta föreläsningar, paneldebatter och samtal inom aktuella ämnen. Du kommer även att få tillgång till konferensinnehållet upp till en månad efter konferensen, vilket ger dig en unik möjlighet att ta del av alla våra plenum och parallella sessioner.

* Vid händelsen av att samhällssituationen inte tillåter en hybridkonferens i höst kommer konferensen att genomföras helt digitalt och en ersättning på mellanskillnaden mellan digital och fysisk biljett kommer att utbetalas.

Nytt, spännande hybridformat

Vi planerar för, och hoppas, att konferensen kommer att kunna genomföras i ett hybridformat. Konferensen kommer däremot att genomföras helt digitalt om läget kräver det.

Ett hybridevent är ett möte, event eller konferens där man kombinerar ett fysiskt möte med en digital eventupplevelse genom att låta deltagarna vara med både på plats och digitalt via en eventapp och plattform. Vår eventapp och plattform gör det smidigt för alla deltagare, fysiska såväl som digitala, att följa programmet live, delta i parallella spår, besöka partners i utställningsområdet samt att interagera med talare, utställare och andra deltagare.

Oavsett om du väljer att delta på plats eller digitalt får du möjlighet att under två dagar ta del av intressanta föreläsningar, paneldebatter och samtal inom aktuella ämnen. Du kommer även att få tillgång till konferensinnehållet upp till en månad efter konferensen, vilket ger dig en unik möjlighet att ta del av alla våra plenum och parallella sessioner.

Läs mer om programmet här

Har du frågor om din anmälan? Kontakta Reachem,
Email: buildingsustainability2021@reachem.se
Tel: 08-410 30 150