Om konferensen

Nordens ledande konferens om hållbart samhällsbyggande är tillbaka för femte gången!

Building Sustainability 2021 går av stapeln på Stockholm Waterfront den 30 november till 1 december. Nytt för i år är att konferensen arrangeras i ett hybridformat där du antingen kan delta på plats på Stockholm Waterfront, om samhällsläget tillåter, eller via en digital plattform.

Oavsett om du väljer att delta på plats eller digitalt får du möjlighet att under två dagar ta del av intressanta föreläsningar, paneldebatter och samtal inom aktuella ämnen. Du kommer även att få tillgång till konferensinnehållet upp till en månad efter konferensen, vilket ger dig en unik möjlighet att ta del av alla våra plenum och parallella sessioner.

Om Building Sustainability 2021

Stockholms stad och Sweden Green Building Council har samarbetat sedan 2012 och erbjudit konferensen Building Sustainability. Under åren har konferensen vuxit sig allt större tack vare våra trogna besökare och är idag nordens ledande konferens inom hållbart samhällsbyggande och hållbar stadsutveckling. Tillsammans har vi skapat ett stort nätverk av medarrangörer, partners och utställare vilket har lett till vår gedigna erfarenhet av att leverera konferenser med hög kvalitet. Building Sustainability har tidigare lockat upp mot 1000 deltagare och i år, med det nya hybridformatet, hoppas vi kunna nå ut till ännu fler.